Skip to main content

Om oss

Vi er et unikt turistbyrå som organiserer aktiviteter og tjenester for nordmenn på reise i Trippelbyen. Vi tilbyr oppholdspakker av høyeste kvalitet med en privat sjåfør og overnatting i de beste hotellene. Ut fra vår erfaring og kunnskap om regionen velger vi nøye turistproduktene som vi tilbyr til våre kunder. Vi er åpne for alle henvendelser – også de mest uvanlige. Skriv til oss det du leter etter og vi vil forberede et individuelt program for ditt opphold i Trippelbyen. Dine behov er det eneste som begrenser oss.

Marta Kukowska

Administrerende direktør

Jeg har mastergrad i turisme og rekreasjon med spesialitet innen EUs turistmarkedet. Turisme og reiseliv er min jobb og lidenskap. Jeg har jobbet i mange år i reisebyrå, både som arrangør og turoperatør. Dette gav meg styrken til og kunnskapen om hvordan lage fra bunnen et nytt og uavhengig tilbud til deg. Jeg forvalter tiden min effektivt, dels på jobb og dels på privaten som mamma til to flotte gutter. Med like stor entusiasme organiserer jeg reiser til kunder og private familieutflukter med mine sønner. Mine følelsesmessige kompetanse og intellektuelle kultur er en garanti for at tjenestene ytet av AktivNorske, som forvaltes av meg, er av høyeste kvalitet.

Bartek Owczarek

Bedriftsleder

Jeg jobber som advokat og reiser er min stor lidenskap – i AktivNorske kan begge deler kombineres fint sammen. Sammen med Marta og Sylwia utarbeider jeg et tilbud til våre kunder. Jeg er også ansvarlig for den juridiske delen av vår forretning og informasjonspolitikken. Gdansk har ingen hemmeligheter for meg, jeg ble født her og vokste opp her. Med den bakgrunnen vil jeg gjerne dele min kunnskap om Gdansk og vise deg rundt i min hjemby – byens ansikt som du ikke vil finne i noen guidebøker. Jeg inviterer deg til Gdansk!

Sylwia Kwiatkowska

Markedsføring- og kundeservice-spesialist

Jeg har bodd i Gdansk siden fødselen og kjenner Trippelbyen som min egen lomme. Jeg har knyttet meg til denne byen og utallige lokale attraksjoner gjør Gdansk stadig mer attraktiv for meg. Jeg jobber som aktivitetsleder, fitness- og pilatesinstruktør og arrangør for fester og eventer. Jeg nyter godt av min erfaring i organisering av fritidsaktiviteter og derfor er flink til å gi råd og tips om hvordan tilbringe tid i Gdansk med oss.
I AktivNorske er jeg med på å lage tilbud og er ansvarlig for kontakt med kunder. Jeg er her for å svare på alle dine henvendelser og hjelpe deg med å planlegge ditt ideelle opphold i Trippelbyen.