Om Gdansk

Vår by – Gdansk er over 1000 år gammel og har i sin turbulente historie tilhørt mange forskjellige fyrstehus, det Hanseatiske Forbundet, og korsfarere som dro i østerled, så vel som Polen og Tyskland i senere tid. Byen har i flere perioder også eksistert som Fristaden Gdansk.
Av spesiell interesse er det kanskje at den 2. Verdenskrig i Europa så en av sine første skuddvekslinger her, i kampen om posthuset i Danzig, eller at dette er en av byene som var sentrale for å knekke det polske kommunistiske diktaturet.

Gdansk er ikke bare den sjarmerende gamlebyen full av museer og gjennomtrengt av historie. Gdansk er fremfor alt folk som bryr seg om at denne byen forblir magisk.

Med oss vil du se Gdansk fra en helt annen vinkel, bortsett fra must-see steder som alle turister ser, vil du med oss oppdage steder som kun er kjent for lokalbefolkningen. Utsiktspunkter, de beste restaurantene, vannsporter (seiling, windsurfing, kite-surfing), terrengsporter (sykler, terrengkjøretøy, ATV-er, og golf) og luftsporter (paragliding, luftballonger, og fallskjermhopping), de beste klubbene og diskotekene, butikker med ekstraordinærehåndverksprodukter, laget av lokalbefolkningen på stedet, – og ikke i kinesiske fabrikker. Høykvalitets medisinske tjenester, optikere, skreddere, spa-sentre og tannleger.

Man lurer ofte på en reise i en annen by hva som virkelig er verdt å se, hva som kan kjøpes eller bestilles til greie priser. Spør oss! Vi vil hjelpe deg og vår sjåfør vil ta deg til stedet. Alt inkludert i PRESTISJE-pakken.