Day spa for ham

Pakken omfatter organisert opphold i Gdansk, med overnatting i et luksuriøst hotell og sjåfør-tjenesten. Hovedattraksjonen er besøk i Day SPA.

Vi samarbeider med Mera Spa. Et sted hvor du vil fylle opp med ny energi og koble av hverdagen. Et sted hvor profesjonelle spaterapeuter vil sørge for fornyelse for din kropp og sjel. Tillat deg selv et øyeblikk for total avslapning og du vil alltid ønske å komme tilbake hit.

 Hver DAY SPA pakke inneholder:

– Klassisk Massasje

– Kraft til Sjømineraler – ansiktspleie med Shi-Zen D-Tox massasje

– heldagstilgang til bassenger og badstuer

– faglige råd om hud- og kroppspleie både i SPA og hjemme

– SPA BAG med: badekåpe, håndkle og engangs badetøfler som kan brukes under besøket i MERA SPA

– øyeblikk av hvile med en kopp te eller et glass SPA vann i et avslapningsrom med havutsikt

Behandlingstid ca. 2 timer

Innkvartering:

Hotel Grand Cru
Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk.

Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen inkluderer:

  • innkvartering i standard dobbeltrom med frokost (4 dager / 3 netter)
  • Day SPA for ham (2 timers pakke)
  • Ulykkesforsikring
  • Transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Prisen omfatter ikke

  • tilleggsbehandlinger som kan kjøpes på stedet

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år