Offroad

Pakken omfatter opphold i Gdansk med en utflukt for offroad kjøring, spesielt utviklet for fans av aktiv hvile.

Off-road kjøring

Våre løyper i Gdynia gjennom et kupert landskap er ideelt for off-road trening. Store Nissan Patrol GR-er er ideelle for å kommer seg igjennom det mest utfordrende terrenget. Instruktørens tipps vil hjelpe erfarne førere å oppnå det som er umulig å oppnå og nybegynnere å bli hekta på off-roading. For de mindre modige tilbys også en ti-minutters naturskjønn tur der instruktøren kjører bilen.

Off-road opplæring – praktisk informasjon

Opplæring varer normalt én time og det er deltakeren som kjører bilen selv. Ved siden av – i passasjersetet – sitter instruktøren som gir veiledning mens du kjører. Vi oppfordrer deg til å ta en venn med som vil sitte i baksetet i bilen. Off-roading skjer i vårt område som dekker flere hektar av svært variert terreng og underlag.

Terrengklær anbefales som du ikke vil være redd for å bli skitten på hvis nødvendig.

Off-road opplæring organiseres hele året rundt – og er uavhengig av været. Tvert imot – jo verre vær det er ute desto mer interessante forhold for off-road kjøring i terreng!

Innkvartering: Hotel Grand Cru

Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk.

Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen omfatter:

  • innkvartering i standard dobbeltrom med frokost (4 dager / 3 netter)
  • 2-timers bilutleie (Nissan Patrol), off-road opplæring, kjøring på banen og i terreng
  • transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • sjåfør, i det pommerske voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år