Familieferie i Kasjubia

prisen fra: NOK 8300 for hele familien

Pakken inkluderer overnatting i koselige Hobbit-hus, samt en uvanlig attraksjon som en tur med dresin.
⁃ Er du ute etter en unik måte å tilbringe tid på, sammen med familien ute i naturen? Vurder en tur med dresin. Den er et lite fremkomstmiddel som går på jernbaneskinner, og tidligere brukt til transport av små laster over korte avstander. I dag er dresinene en turistattraksjon. Ta en tur med dresinen Dresinene på de nedlagte jernbanesporene i Kasjubia og beundre de flotte utsiktene. Du kan velge mellom manuelle dresiner for 6 opptil 12 personer og sykkeldresiner for opptil 5 personer. Turen tar ca. 3-4 timer.

Innkvartering:

På en bakke, ved en lang innsjø i Kasjubia finnes det ti hytter – sjarmerende og komfortable Hobbithus.
Hobbitbakke leilighet (Wzgórze Hobbitowe) i Przywidz ligger ca. 30 km fra Gdansk.
Leiligheten består av to soverom – et soverom med én dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger. I tillegg kommer det en stue med én brettbar sovesofa og TV-en, en kjøkkenkrok med kjøleskap og et romslig bad med dusj. Hver hytte har sin egen hage utstyrt med vakre hagemøbler og grill. Gjester til hyttene har gratis tilgang til Wi-Fi.

Ta en tur inn i eventyrriket og kom til det unike og enestående stedet i verden.

Prisen omfatter:

  • innkvartering i leilighet med frokost for 4 personer (4 dager / 3 netter)
  • tur med dresiner + bål laget av deltakere
  • transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år