Golf Pakke

Tokary er en 18 hulls golfbane, ekstremt gunstig for golfturister, som ligger bare 30 min. fra Trippelbyen. Golfbanen har en interessant beliggenhet – flate og bratte løyper, bakker, vann og liten skog. Anlegget har en toppklasse restaurant, innendørs tennisbaner, Full Swing og Foresight golfsimulatorer og stutteri. På stedet kan du leie golfutstyr og bruke golfbiler.

En veldig vennlig og uformell atmosfære i klubbhuset og på banen garanterer moro under golfspill og oppnåelse av høye sportsresultater.

Spillet varer gjennomsnittlig 5-6 timer. Hver gruppe – flight – er en gruppe på inntil fire personer, som spiller sammen. Gruppen starter ca. hver 15 minutt (Tee time = Tidspunkt for start).
Etter en18 hulls runde inviteres spillere til “nittende hull” dvs. til klubbhuset til næringsrik lunsj og fantastisk polsk øl.

Overnatting: I hjertet av Sopot og kun 200 meter fra stranden ligger Hotel Haffner **** – et sted der du alltid vil ønske å komme tilbake til.

Hotellet tilbyr 99 rom og 6 suiter med individuell luftkondisjonering, gratis Internett-tilgang (Wi-Fi) og en rekke TV-kanaler (inkludert Canal+ og Canal+ Sport). Hotellet har også rom som er spesielt tilrettelagt for funksjonshemmede og allergikere.
Hotellet tilbyr dessuten restaurant og spa med et rikt utvalg av foryngende behandlinger for kropp og sjel.

Kursprogrammet omfatter:

 • spilleteori og spilleregler
 • holdning, grep, sving og nærspill
 • lengre slag
 • putting
 • spill på banen og på simulatoren
 • bestått 9-hullsrunde (grønt kort prøve)

Prisen inkluderer ikke:
• golfkurs

Ved kjøp av GOLF-pakket kan man i tillegg delta i golfkurs. Les mer om kurs for spillere på alle nivå nedenfor.

Golfkurs

Headpro (hovedtrener) Waclaw Laszkiewicz er en erfaren trener i PGA Polska og er en av de beste trenerne i Polen. I Polish Golf Awards meningsmåling i 2015 fikk han tittelen Årets Trener. Han trener på alle nivå.

Selvstendig læring av spilleteknikk kan føre til dårlige vaner som er svært vanskelige å bli kvitt med og kan forårsake at du ikke vil få gleden og så spennende opplevelse som golfspillet kan gi. Det er ikke noe verre enn å se på noen som begynte å spille senere enn oss og dens baller havner lenger og mer presist enn våre baller.

Individuelle trening og kurser fremskynder utstedelse av så kalt „grønt kort” – ferdighetsbevis i golf – som gjør det mulig å spille på en hvilken som helst bane i verden. Individuelle trening og kurser er profesjonelt gjennomført og i samsvar med undervisningsmetodikken og de nyeste spilleteknikkene. Alle kan delta uavhengig av alder, kjønn og fysisk tilstand.

Prisen på GOLF-pakket:

Kurspris:

Prisen inkluderer:

 • innkvartering i ett standard dobbeltrom (4 dager / 3 netter)
 • frokostbuffé
 • transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
 • sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00
 • 3 golfspill på en18-hulls golfbane i Tokary

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år