Fallskjermhopp

Pakken omfatter overnatting i sentrum av Gamlebyen i Gdansk og uforglemmelig fallskjermhopp

En tandem fallskjermhopp vil gi deg et utrolig adrenalin kick i kontrollerte og trygge omgivelser. Flyet vil ta deg opp til 4000m der du vil utføre et tandemhopp med en erfaren instruktør. På første 50-60 sekunder vil du oppleve et frittfall i ca. 200 km/t.

Kameraer vil registrere hvert øyeblikk av hoppet fra forberedelse gjennom selve hoppet til landing. I tillegg får du bilder tatt av hopper-kameramann som var med på hoppet.

Fallskjermhopp utføres ved hjelp av to fly. Hovedflyet er det fabrikknye flyet PAC 750 XL. Det er et moderne fly som er designet for fallskjermhopping. Flyet kan ta ombord opptil 17 hoppere og nå en høyde på 4000 m på 15 minutter. Flyet er utstyrt med benker som sikrer passasjerene en behagelig reise før hoppet.

Innkvartering:

Hotel Grand Cru

Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk.

Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen omfatter:

  • innkvartering i standard dobbeltrom med frokost (4 dager / 3 netter)
  • tandemhopp
  • transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år