Paraglider

Pakken omfatter opphold i Gdańsk, med overnatting i en leilighet, sjåfør-tjenesten og en flytur med paraglider som hovedattraksjon.

Flytur med paraglider
Er du på jakt etter eventyr og spenning? Slipp deg løs og ta en tandemtur med en profesjonell paragliderpilot. Denne turen vil bli en uforglemmelig opplevelse for deg.

Du vil fly i det kasjubiske innsjøplatå. Dette er et sjarmerende landskapet med mange innsjøer og vann med tallrike øyer som er omgitt av pittoreske åkrene og den endeløse Tucholaskogen.

Flytur på minst 10 opp til maksimalt 20 minutter blir en stor opplevelse spesielt for nybegynnere og vil tilfredsstille hungeren etter flyging.

De som ønsker mer gledesrus høyt oppe i luften kan ta en ekstra flytur til på gunstige vilkår.

Max vekt på passasjer i full påkledning bør ligge under 110kg. Det er nødvendig med underskrift fra foreldre eller andre foresatte hvis passasjeren er under 18år.

Du vil fly sammen med dyktige tandempiloter med mange års erfaring. Vi bruker kun utstyr av høyeste kvalitet, innkjøpt i 2018. Utstyret er sertifisert og har alle nødvendige vedlikeholdsattester, dvs. utstyret er trygt og pålitelig.

Innkvartering:

Hotel Grand Cru
Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk.

Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen omfatter:

  • innkvartering i standard dobbeltrom med frokost (4 dager / 3 netter)
  • tandem flytur med elementer av akrobatisk paragliding + filmopptak
  • Ulykkesforsikring
  • transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år