PAKKE MED TANNLEGETJENESTER

Pakken omfatter organisert opphold i Gdansk i luksuriøse forhold, med sjåfør-tjenesten og overnatting i et komfortabelt hotell, kombinert med tannlegetjenester utført i tannlegeklinikken med høyest standard.

Perfect Smile Smile Clinic® legekontorer ble startet av lidenskap og erfaring av to leger og venner. I 2008 ble det åpnet det første legekontoret som fra begynnelsen av fikk kundenes tillit. I dag har vi den gleden å invitere deg til et nyåpnet legekontor i Gdansk-Suchanino – legekontoret som vil møte dine høye krav.

Våre tannleger tilbyr også digitalt prosjektering av smil (Digital Smile Design) som betyr at de kan designe ditt smil kompatibelt med ansiktstrekk og mimikk. Du vil se ditt nye smil før behandlingen er satt i gang, allerede i planleggingsstadiet. Du risikerer ikke at sluttresultatet blir annerledes enn det du forventet. Stol på oss og smil oftere!

PAKKE MED TANNBLEKING

-undersøkelse og konsultasjon
-skalering, sandblåsing og fluorisering
-digitale ortopantomogram bilder
-to tannfyllinger
-tannbleking med bruk av lampe på klinikken

Innkvartering:

Hotel Grand Cru. Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk. Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen omfatter:

innkvartering i standard dobbeltrom med frokost ( 3 dager/2 netter )
pakke med tannbleking

– ulykkesforsikring

transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Prisen omfatter ikke

tilleggsbehandlinger som kan kjøpes på stedet

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år