VAKKERT ANSIKT OG VAKRE HENDER

Pakken omfatter skjønnhets – og avslapningsbehandlinger for ansikt og hender, overnatting i et komfortabelt hotell, så vel som sjåfør-tjenesten under hele oppholdet.

Pakken Vakkert Ansikt og Vakre Hender inkluderer et 5-timers besøk på Diamond Clinic. Under besøket vil du få alle følgende behandlinger:

Rensende behandling med kavitasjonspeeling
Denne behandlingen fjerner døde hudceller, stimulerer mikrosirkulasjonen og fjerner giftstoffer, noe som forbedrer tilstanden til huden betydelig. Huden får et friskt utseende, er renset og delikat glattet ut. Selv om behandlingen når dypere lag er den helt trygg og ikke-invasiv, og derfor anbefales for delikat og sensitiv hud. Slik forberedt hud absorberer effektivt næringsstoffer, noe som gjør denne behandlingen til en ideell forberedelse for videre behandling.

Ansiktsbehandling med C-vitamin for en lysnende effekt
C-vitamin brukes i ansiktsbehandlinger for å oppnå en lysnende effekt, huden blir blank og stram. Det beskytter huden mot frie radikaler og booster kollagenproduksjonen, det reduserer også ujevn hudfarge og har eksfolierende effekt. Denne behandlingen er spesielt anbefalt for de som sliter med rødhet og misfarging av huden.

Daglig makeup
Denne type makeup er for kvinner som venter perfeksjon i hver eneste detalj. Profesjonelle fagfolk vil få deg til å føle deg vel og trygg i alle situasjoner. Vi bruker kosmetikkprodukter av god kvalitet som fremhever den naturlige skjønnheten.

Tradisjonell manikyr og pedikyr
Et perfekt visittkort av hver kvinne er vakre og velstelte hender og negler. De er et synonym for eleganse og klasse og legger også til tillit. Det samme kan sies om velstelte føtter. Det er derfor verdt å investere i dens kompleks regenerering. Vi anbefaler spesielt en klassisk manikyr og pedikyr som er det første skrittet for vakre og velstelte hender og føtter. Vår fagfolk vil vurdere tilstanden av hud og negler, og deretter velge de best egnede behandlingene: fra rensing av negleplaten og filing av negler i en ønsket form, til valg av neglelakkfarge. Alt dette med den største oppmerksomheten på detaljer og med fokus på kundens velvære.

Innkvartering:

Hotel Grand Cru
Murvegger til Grand Cru livsstilshotell i Gdansk, som ligger i hjertet av gamlebyen, absorberer atmosfæren av dette unike stedet. Luksus, komfort og sofistikert interiør gjør dette objektet til et unikt 4-stjerners hotell i Gdansk.
Rom er komfortabelt innredet der det moderne harmonerer perfekt med elementer i rå murstein som henviser til middelalderen.

Prisen omfatter:
· innkvartering i standard dobbeltrom med frokost (4 dager / 3 netter)
· Vakre ansikt og hender (5 timers pakke)
– Ulykkesforsikring
· transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
· sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Prisen omfatter ikke
– tilleggsbehandlinger som kan kjøpes på stedet

Prisen inkluderer:

Overnatting i en leilighet for 4 personer med frokostfamilien som flytur med luftballongen
Ulykkesforsikring
Transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
Sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år