Luftballong pakken.

Tilbud inkluderer opphold i Gdańsk med overnatting, sjåfør-tjenesten og hovedattraksjonen for hele familien som flytur med luftballongen.

Flytur med luftballongen

Har du noen gang drømt om fritt sveving i luften og sightseeing fra fugleperspektivet? Gjør din drøm til virkelighet. Bli med på en eksklusiv ballongtur over malerisk Kasjubia og langs den vakre baltiske kysten. Tar du deg en tur med ballong på noen hundre meters høyde, kan du nyte utsikter over den baltiske kysten, Hel-halvøya, Gdańsk-bukten, Trippelbyen og de pittoreske skogene og innsjøene i Kasjubia.

Dette er et fantastisk eventyr for familier med barn.

Turen tar som vanlig ca. 3 timer (veien tur/retur, forberedelser, 1-timers flytur). Ta med kamera og videokamera! Utsikten vil ta pusten fra deg! Det venter en overraskelse på deg etter flyturen!

På grunn av sikkerhetsmessige årsaker kan det være totalt 4-5 personer ombord i ballongen dersom totalvekt ikke overstiger 320kg.

Innkvartering

Til overnatting finnes komfortable leiligheter i hjertet av gamlebyen i Gdańsk. Leiligheter ligger en kort avstand fra de mest kjente arkitektoniske perlene: bare 200m fra den berømte kranporten Żuraw, 300m fra Długa gata, og 300m fra Mariakirken. Beliggenheten gir deg god tilgang til alle attraksjonene i Gdańsk gamleby.

Leilighetskomplekset har det historiske utseendet til vakre bygårder i Gdańsk og gir deg den komforten du forventer av de beste, moderne hotellene. Komplekset har et treningsstudio, fitnessavdeling, biljardrom og badstue.

Leilighetene er luksuriøst utstyrt, med spesiell oppmerksomhet på detaljer. Hver leilighet har egen, fullt utstyrt kjøkkenkrok og et bad. Stuen er utstyrt med en flatskjerm-TV og sofagruppe, på kjøkkenet finnes: keramisk kokeplate, ovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, servise og bestikk, så vel som alle nødvendige kjøkkenutstyr.

Prisen inkluderer:

  • Overnatting i en leilighet for 4 personer med frokostfamilien som flytur med luftballongen
  • Ulykkesforsikring
  • Transport: flyplassen – hotellet – flyplassen
  • Sjåfør, i det Pommerske Voivodskap, mellom kl. 9.00 og kl. 18.00

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år