BRUDENS UTDRIKNINGSLAG

Pakken omfatter brudgommens utdrikningslag, overnatting i leilighet, så vel som sjåfør-tjenesten. Det skal være en uforglemmelig og storslått fest! Vi tilbyr to kveldsprogrammer som du kan velge imellom. Vi organiserer utdrikningslag, der bruden blir kidnappet til Sopot, så vel som en typisk jentekveld

„Brud blir kidnappet”

Kidnapp bruden og ta henne med til hennes siste fest før bryllupet i Sopot!

Hold overraskelsesfest med oss i Sopot – festhovedstaden i Polen. Overrask bruden! Be henne pakke kofferten og ta med passet sitt og la oss arrangere og ta hånd om alt annet. Vi garanterer en uforglemmelig fest i de beste klubbene der folk fester til tidlig om morgenen.

Vær med på utdrikningslag til din venninne. Velg en versjon der det er bruden som skal overraskes eller overraske alle inviterte gjester inkludert deg selv.

„Jentekveld”

„Typiske jentegreier” på den siste turen bort før bryllupsdagen!

Vi tilbyr et opphold med et sett av opplevelser som hver kvinne kan drømme om. Nyt en jentetur med latter, kos og velvære. Du kan velge mellom et besøk til SPA, en frisørtime, dansetimer, et besøk hos stylist og mye mer. Helse- og skjønnhetsbehandlinger, avslapning eller typisk underholdning – skriv til oss hva du trenger slik at vi kan skreddersy oppholdsprogram spesielt for deg og dine venninner.

Tilbudet tilpasses individuelt til enhver gruppe. Vi tilpasser alle detaljer i programmet til deres behov, avhengig av antall personer og hva dere ønsker. Kontakt oss for å planlegge en egen pakke. Vi vil presentere deg et aktuelt oppholdsforslag som kan utarbeides i hensyn til din bestilling.

Jeg anbefaler offroad kjøring på det varmeste. Kjørehelg som guttetur! Det var det vi trengte!

Nils, 28 år

Et flott planlagt ferieopphold. Kule klubber! Mat og drikke til en veldig god pris!
Vi fikk gode tips fra Discover Gdańsk om uteliv og underholdning og så kom vi til et kult sted!

Olav, 25 år

Takk for planlegging og organisering av en fantastisk familieferie med barn. Det umulige skjedde - barna kjedet seg ikke ett sekund for det var mye å oppleve og jeg kunne slappe av.

Anna, 39 år

Avslapning og hvile! Det var så supert på SPA at jeg slo av mobilen!
Massasjer, boblebad og forskjellige ansiktsbehandlinger! Ved dagens slutt følte jeg meg 10 år yngre! Det hadde vært herlig om man kunne oppleve det hver dag! Har lyst til å komme tilbake!

Anne-Marie, 43 år

Hadde det ikke vært for Discover Gdańsk og deres sjåfør-tjenesete, ville jeg aldri ha opplevd så intens sightseeing i livet mitt. De møtte opp med bil og sjåfør og kjørte oss rundt omkring i Gdansk og omegn. Det ble en intensiv tur men ikke alt for stressende. Vi så mange interessante steder, fin utsikt også fra bilen.

Jørgen, 61 år

Utdrikningslag til min venn i Sopot var så fantastisk bra at jeg ønsker å gifte meg bare for å gå på en slik fest igjen 😀

Lars, 34 år

Alt var godt organisert, sjåføren hentet oss på flyplassen til avtalt tidspunkt. Selv om det var mye trafikk på vei ut fra flyplassen, gikk alt som planlagt. Flott organisering!

Geir, 46 år

Det var flott å tilbringe tid sammen med familien! Som foreldre var vi veldig fornøyde med at både aktiviteter og omgivelser var egnet for våre barn. Vi fikk trygg transport og leiligheten var meget barnevennlig. Også utflukter var lagt til rette for at barn hadde alt de trengte.

Familien Haugen, foreldre på 35 og 39 år, barn på 2 og 4 år

Det var så deilig på SPA! En flott opplevelse! Renslighet kunne jeg ikke utsette noe på. Fint anlegg! Deilig aromatisk duft! Føler meg avslappet og som et nytt menneske.

Anne-Lise, 29 år